Despre Noi

Ideea Site-ului

Va place sa explorati in aer liber? Va place muntele? Va place natura? Va place sa cunoasteti locuri noi? Doriti sa vizitati un obiectiv turistic si nu aveti cu cine? Daca da, intra intr-un club montan sau asociatie. Aici ai ocazia sa cunosti mai multi tineri pasionati de calatorii, drumetii si alte pasiuni. Obiectivul acestui site este de a va face cunoscute dorintele, sentimentele si obiectivele pe care le au organizatiile montane si  de a atrage cat mai multi tineri spre aceste cluburi / asociatii.

Dar ce este un club sau o asociatie montana? Ideea de club de turism, aparuta la inceput, cand personalitatea juridica in Romania era foarte greu de obtinut in domeniul non-guvernamental al turismului si apoi ideea de asociatia montana, a pornit de la ideea de prietenie. Un grup de prieteni care aspira la acceasi virtuti si care au in comun pasiunea pentru turism, ecologie, sport si-au pus un nume si au format o echipa pentru a-si petrece in mod placut timpul liber, pentru a face performanta si in ultima instanta pentru a-si putea face cunoscute realizarile si atrage alti membri, de fapt alti prieteni, cu acelasi pasiuni. Astfel s-a nascut un club de turism.

Exista foarte multe cluburi montane in care te poti inscrie si cu care poti merge pe munte in ture organizate. Ai numai de castigat: cursuri teoretice si practice de supravietuire, primul ajutor, geografie, acces la echipament, acces la sporturi extreme asigurate de personal calificat, acces la reduceri in magazinele de profil sportiv, participarea la diverse actiuni de echipa, contact cu oameni de munte etc. Dezavantaje? Noi nu vedem niciunul.

Uram tuturor cluburilor din Romania mult succes in activitate, sa aiba parte de sprijin financiar si moral si celor care nu fac parte din  asociatii / cluburi din varii motive sa le sprijine si sa le ajute in demersurile pe care le fac acestea.