Disclaimer

Termeni si Conditii de Utilizare

Nimeni nu poate solicita sub nici o forma si sub nici o motivatie daune de nici un fel, deoarece, accesand acest site, sunteti de acord cu faptul ca ati citit si accepatat conditiile de utilizare ale site-ului www.cluburimontane.info.

Continutul site-ului este oferit strict pentru informare si nu poate fi folosit in interes personal (informatii copiate sau in alt fel) decat cu acordul SCRIS al proprietarului de drept.

Intregul continut al site-ului incluzand dar nelimitandu-se la: elemente de grafica, text, script, fotografii, componente audio sau video, design, se afla sub protectia legilor de copyright si de proprietate intelectuala a administratorilor, sau a unor terte persoane.

Reproducerea (copierea) partiala sau totala a materialelor de pe acest site este interzisa. Ideal ar fi, daca vi se pare ceva interesant aici pe site si doriti sa preluati sa ne cereti acordul inainte de-a o face, s-ar putea sa nu fim de acord insa merita incercat.

Intentia administratorilor cluburimontane.info este de a prezenta numai cele mai exacte informatii cu privire la acest site web, dar avizam ca nu toate informatiile oferite corespund cu realitatea sau ca ele sunt in realitate adevarate. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea corectitudinii oricaror informatii pe care el sau ea intentioneaza sa se bazeze.

Daca observati ca exista situatii in care se presupune ca s-ar incalca drepturi de autor, ne puteti atentiona pe adresa de e-mail cluburimontane@yahoo.com si vom scoate acele materiale.

Postarea de comentarii pe acest site este un privilegiu, nu un drept. Din acest motiv, comentariile care aduc injurii sau pateaza imaginea noastra sau a altcuiva vor fi sterse fara preaviz. Comentariile reprezinta strict parerea autorilor lor.

Nu avem nicio legatura cu link-urile sau continutul site-urilor altor parti care sunt legate de site-ul nostru prin link-uri de legatura, bannere sau alte materiale.

Folosirea emblemei (siglei sau logoului) cluburimontane.info nu poate fi folosita in scopuri care discrimineaza site-ul cluburimontane.info sau utilizatorii acestora.

Ne rezervam dreptul de a publica sau sterge orice informatie de pe site fara o notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau inlatura conditii de utilizare, de aceea este obligatia utilizatorului de a reciti periodic aceste termene si conditii.