HERCULANE CLIMBING OPEN 2012

Intre 28 si 30 aprilie 2012, pe Valea Cernei (judetul Caras Severin) va avea loc, pentru a 11-a oara, competitia de escalada Herculane Climbing Open, in organizarea Clubului Sportiv Alternative Timisoara. Un adevarat festival de escalada in care cei care tanjesc dupa escalada la stanca au parte de conditii excelente pentru a se desfasura si a-si incerca puterile dar este si o oportunitate excelenta de a progresa.

Concursul va cuprinde o categorie adresata fetelor si doua categorii, open si masters, pentru baieti. Categoria open va avea la dispozitie 30 de trasee cu inaltimi intre 10 si 35 de metri, iar concurentii de la masters se vor putea catara pe 8 trasee de mare dificultate, cu inaltimi cuprinse intre aceleasi cote.

Conform programului orientativ al evenimentului, intrecerile la stanca vor avea loc intre orele 10:00 si 19:00, in zilele de sambata si duminica, respectiv intre orele 10:00 si 15:00, in ziua de luni.

Inscrierile on line se fac pana la data de 26 aprilie (ora 24:00), pentru o taxa de participare de 40 de lei.

Sursa: www.insport.ro

Category: Stiri
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>